Fildeling Av Lovlige Filer Til Annen Pc

PC-en din er også full av personlige data som brukes til sporing og markedsføring, for ikke å nevne falske formål som identitetstyveri. Noen ganger går selv den raskeste maskinvaren fast. Hvis du nylig har installert en ny maskinvarekomponent som et RAM eller oppgradert grafikkort, kan det være problemet. Bruk det første tipset i programvareseksjonen i denne artikkelen for å sjekke om driverne til den nylig installerte komponenten fungerer bra eller ikke. Hvis driverne er fine og oppdaterte, må du fjerne komponenten og se om PC-en din fungerer bra eller ikke. Hvis det er problemet, må du gå til et servicesenter for å finne ut hva som forårsaker problemet eller få komponenten byttet ut.

  • Windows kan ikke starte nye maskinvareenheter fordi systemstrukturen er for stor (overskrider grensen for registerstørrelse).
  • Denne gratisappen lar deg slutte å spionere fra Microsoft.
  • Ikke defragmenter en Solid State-stasjon, da den ikke trenger den og kan redusere levetiden.
  • Hvis problemet blir funnet, blir det bedt om å fikse det. Bare gå videre for å fikse det.
  • Det vil si at DLLer er MSs implementering av delte biblioteker.

Still skjermspareren til noe fra rullegardinlisten, eller la bare “Blank” -innstillingen. Den viktige delen er å sørge for å merke av i boksen “På CV, vis innloggingsskjerm” og angi “Vent” til hvor mange minutter du måtte ønske, og trykk deretter på “OK”. Et annet alternativ for å deaktivere Superfetch er ved å redigere registeret på datamaskinen din, et alternativ som gir deg litt mer fleksibilitet enn tjenestelisten ovenfor.

Hvordan Finne Årsaken Til Den Blå Skjermen I msstdfmt.dll mangler Windows 10, Feilkoder Og Løsninger

Akkurat som en bilmotor trenger oljeskift, trenger en leilighet rengjøring og klær må vaskes, trenger et operativsystem på datamaskinen regelmessig rengjøring. Registret ditt er tett hele tiden, og ikke bare installerte programmer, men også programmer som allerede er fjernet, bidrar til dette. I noen tid er det ikke et problem, før Windows begynner å avta og feil vises.

Årets Beste Historier

I dette tilfellet klikker du direkte på Alternativer ergonomi. Fordelen med My People er at du kan chatte med kontaktene dine på tvers av ulike applikasjoner innen noen få få klikk. For eksempel kan du med Skype sende og motta meldinger og filer, initiere samtaler og mer. Slik bruker du det, og deaktiverer hvis du hater det. Les mer, og det vil dukke opp over personens ikon i oppgavelinjen, stor og animert. Dessverre kommer denne nyttige funksjonen til en pris.

Jeg gjorde det, så fant denne registretilpasningen som ‘løser’ problemet. Innholdet i nøkkelen lagres i en .reg -fil på datamaskinen. Klikk på pilene for å åpne den neste grenen av mapper til du finner det du leter etter. Windows -registret er et skummelt sted ved første øyekast. Det er et sted hvor strømbrukere kan endre Windows -innstillinger som ikke er avslørt andre steder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here